четвъртък, 18 септември 2008 г.

Тиесто

е добър. И слава Богу. Иначе щях да се чувствам точно както ми пишеше на билета – VIP, тоест very idiotic person. Клубната сцена в България.. Абе къде са тия клубове? Не е истина на какви места се провеждат концерти и партита. Просто НЕ Е. Фестивална е един малък кошмар. Много, много ми се ще най-накрая да й гръмнат тия дрънчащи прозорци, та някой да се сети да построи една хубава, нова, голяма зала. Пък нека пак да е на място, дето ти е нужен поне половин час, за да си хванеш такси. Дано да вземем най-накрая да се класираме за някоя олимпиада, та да видим и ние читави зали и стадиони.

VIP зоната организаторите на снощното мероприятие могат да си завипат на едно много уютно и скрито място, сами да се досетят кое е. Изобщо не ми се коментират липсващите й предимства пред останалата част от залата и това, че въобще не се възползвах от разликата в цената на билета, защото щеше да е по-лошия вариант. Като застане човек в най-голямата гмеж точно пред пулта, където въздухът опасно не достига, поне ще си спести гледката на безумно декорираната зала, от чийто таван висят подобни на медузи бели драперии и ще има възможност да изплакне око с усмихнатия почти през цялото време Тиесто. Човекът беше във видимо добро здраве и настроение, имаше желание за контакт с публиката, изглеждаше съвсем трезвен и недрогиран, напълно в контраст на натъпкания със стимуланти Свен Вет, когото едва извлачиха от пулта след края на сета.

Парадокси колкото си искаш. Продават Ред Бул, а не продават бира в кенове, тая която е по-удобна за носене и по-трудна за разливане. Ако не искат да се размотават стъклени бутилки наоколо и държат на наливната бира, да я сипват в по-твърди и по-високи пластмасови чаши. Или да сложат по едно пластмасово похлупаче с малък отвор на тия които използват в момента, защото като се развълнуват хората имат навика да си вдигат и чашите с бирата освен ръцете и тогава шансът да се прибереш смърдейки на бира е огромен. И не е само това. Ако покрай тебе се вдигнат 18 чифта ръце, се оказваш насред море от 36 подмишници, поне 30 от които имат аромат на.. катеричи задни части например. Хора, освен София в частност и България и света като цяло, поддържайте и вас самите чисти. Не е зле човек да се изкъпе и да използва някакъв вид обезмирисител преди да си облече дрешките. Иначе рискувате някой като мен да се строполи в несвяст до вас и бъдете сигурни че няма да е от възхищение. И като си изпиете минералните води, изкарайте им въздуха преди да ги пуснете на пода, долните крайници не ги продават в магазина, ще се спъне някой и ще се претрепе.

В заключение: със сигурност няма да си купя диск на Тиесто който да си слушам вкъщи, но затова пък много добре си потанцувах. Доста добре като се има предвид обстановката. Ако са верни слуховете, които чух вчера, party animals, ще се видим на Paul van Dyk.

10 коментара:

komaroKiller каза...

Ние се чудехме дали да си вземем билети за VIP, но в крайна сметка си взехме такива от 35 лв. И честно казано съм много доволна - не видях нищо VIP-ско да си точно пред сцената в яката бутаница. За ниско човече кат мен надали щеше да се отдаде възможност да видя широката Тиестова усмивка.. Виж - бяхме си най-кротко на стълбите до единия от входо-изходите и се размзахме от денс - пък и гледката си я биваше. Вярно, не видях усмивката от близко, но я видях от далече, виждах всяко едно движение на всички... абе - супер си беше.
Ааа - и не беше такъв гъч :)

Анонимен каза...

Минке - ВИП-а не беше пред сцената бре мацко. Поне аз там бях. То навсякъде бях и никой никъде ме не върна. ВИП-а бяха с едни лепенки само на ръцете - то аз щеше и да я махна. Колкото до гъча, скачането и бутането. Ми нали в това е партито. Няма да висна така да стоя я.
Не беше задушно. Усещаше се климатика, който вкарваше свеж въздух постоянно. Може би аз съм го усетил, защото съм малко по-нависоко... Не знам.

komaroKiller каза...

ем че то и до нас имаше такива с лепенки... бах и випа... няма значение. аз честно казано не съм много по скачането и бутането, но разбира се не съм и фен на танца "забит пирон":) иначе и аз усещах климатик:) нищо, че съм никско...;)

YFM каза...

komarokiller, интересното е че пред сцената не беше VIP зона изобщо :)Всъщност всеки можеше да си щъка където си иска, поне мен никой не ме спря. А и през цялото време бях с компания, от която никой нямаше VIP. Абе изобщо да им имам разделенията и чудесата и всичкото ;)

Анонимен каза...

Е, някои спечелиха от липсата на разделение. Аз като ти казвам да си купиш от 35 лв., ти не та не... :р

YFM каза...

Ти пък, нали се разбрахме - пари се изкарват, здраве да има. А и можеше да е иначе. Ако си беше както трябва, щяха да са си съвсем разумно похарчени :)

Анонимен каза...

Да бре - мечтаната целувка от Тиесто не те огря...
Нищо, не се отчайвай - следващият път! ;)

YFM каза...

Лелее, кога пък изобщо е ставало въпрос за такова нещо? Как преиначаваш думите на хората, не те е срам! :)

Анонимен каза...

Срам ме е, но сега да взема да се гръмна ли?
Много ма я срам ... лельо... ;)

YFM каза...

Е, айде ся, от мен да мине, няма нужда да се гърмиш. Ти си знаеш защо мисловните процеси текат бавно при тебе ;)